Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékvisszahívás: CannabiGold Smart

2020. 02. 03. 00:47:51
Termékvisszahívás: CannabiGold Smart

Tisztelt vásárlóink! A NÉBIH kérésének eleget téve a Kampai Kft. felhívja kedves vásárlói figyelmét, hogy "a CannabiGold Smart megnevezésű, CGC/1/18 tételazonosítóval és 31.07.2020 minőségmegőrzési idővel ellátott termékben nem engedélyezett anyagot, tetrahidrokannabinolt (THC, mért értéke: 299 mg/kg) és további nem engedélyezett új élelmiszer összetevőt, kannabidiolt (CBD, mért értéke: 17'600 mg/kg) mutattak ki.”

A Hivatal tájékoztatása szerint az Európai Unió élelmiszer- és takarmánybiztonsági rendszerén érkezett RASFF 2020.0447 számú riasztás szerint a HemPoland Sp.z.o.o. előállítótól származó CannabiGold Smart étrendkiegészítő forgalomból történő kivonása vált indokolttá.

Továbbra is várjuk a Hivatal válaszát arra vonatkozóan, hogy az érintett termékekben mértek-e egészségre ártalmas összetevőket (pl. nehézfémeket, mikrobiológiai szennyeződéseket vagy növényvédő szerek maradványait).

A Hivatal kérésének eleget téve a HemPoland Sp.z.o.o. előállítótól származó valamennyi CannabiGold Smart megnevezésű lágyzselatin-kapszula étrendkiegészítő termék forgalmazását, kiszerelési egységtől (10 és 30 kapszula) és tételszámtól függetlenül saját hatáskörben azonnali hatállyal 2020. február 3-án 0:00 órakor a Kampai Kft. felfüggesztette, a termékeket további intézkedésig zárolja.

A kifogásolt terméket ezzel egyidőben viszonteladó partnereinktől és egyéni vásárlóinktól is visszahívjuk.

Az ellenőrzés eredményéről, a riasztás részleteiről, valamint a termékek visszaküldésének technikai részleteiről a lehető legrövidebb időn belül értesítjük Önöket.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy vállalkozásunknál a NÉBIH a mai napon (2020.02.03. hétfő) helyszíni ellenőrzést tart, ezért ügyfélszolgálati telefonszámunk és e-mail címünk a mai napon korlátozottan lesz elérhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: CannabiGold CBD
Az oldal tetejére