Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kendervászon

Különleges kapcsolódás

 

A kender évezredek óta kíséri az emberiséget. Bár renoméját a "kábítószerellenes harc" világszerte megtépázta, mégis mindig voltak pionírok, guruk és józan gondolkodók, akiket nem lehet megtéveszteni. Akik a marketing szemfényvesztés helyett a belső hangjukra hallgatnak és közös értékeik talán legerősebbikei a TERMÉSZET és az ahhoz való harmónikus KAPCSOLÓDÁS.


Méteráru és divatáru 100% kenderből


Különleges alkalmakra

Esküvőre, ünneplésre készülsz? Légy önmagad a legfontosabb pillanatok során. Természetesen lélegző kendervásznaink segítenek a COOL érzet megtartásában a legváratlanabb helyzetekben is. Szívből ajánljuk nem csak vőlegényeknek, de menyasszonyrablóknak is ;-)

Hagyomány a mindennapokban

Nem könnyű manapság tartós, jó minőségű, ráadásul organikus ruhát találni a piacon. Bezzeg a nylon, PVC és poli-szintetikus anyagok előtt a fél világ kendervászon segítségével oldotta meg a ruházkodását, a takarmánynövények tárolását, a komoly terhek megemelését vagy épp kordában tartását. A kendervászon elnyűhetetlen. Dédapáink biztos jobban vigyáztak öltözékükre, de az is biztos, hogy azokban a ruhadarabokban "még volt anyag". Érdemes lehet rendelésed jóé átgondolnod, mert ezek a darabok végigkísérnek életed hátralevő szeszélyes évszakjain...

Pesti vidéki?

Urbán kortárs öltözet a legesleg-öko-logikusabb alapanyagból. Bővülő modell-kínálat. Nadrág. Dzseki. Baseball sapka. Sál. Sapka. Természetesen pandémia idején maszk is kapható.

Otthonra

Számos olyan pontja van otthonodnak, ahol a kendervászon kifejezetten praktikusnak bizonyul. A konyhai alkalmazás (kötény, asztali futó, szalvéta stb.) mellett a hálószobában, a fürdőben és a gyerekszobában is kiemelendő két alaptulajdonsága: organikus és anti-bakteriális.

DIY – méteráru

Többféle finomságú, különböző színű és tapintású – természetesen 100% kender – szöveteket rendelhetsz tőlünk, ha a szállítási határidőben meg tudunk állapodni... A kendervászon gyártása Európában szinte teljesen leállt, ezért alapvetően kétféle megoldást tudunk kínálni:

  • régi gépeken de frissen készült, import áru Indiából vagy Kínából
  • kézzel szőtt antik szövetek a Kárpát-medence területéről

 

Amennyiben érdekel, hogy milyen anyagokat milyen áron tudunk beszerezni, kérjük vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Az oldal tetejére