Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HUN

English en
Hungarian hu

Bio csíráztatott egész kendermag (250g)

Ár:
1.790 Ft (1.409 Ft + ÁFA)
Súly
250g
Ízesítés: natúr
Menny.:db

Élet-erő-egészség

Csíráztatva meglepően finom és ropogós


Javasolt felhasználás:

Salátába vagy müzlibe szórva, kenyérbe sütve vagy önmagában is fogyasztható.


Allergénmentes
Gluténmentes
Vegán
#veddahazait
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. január 25.

Leírás

Bio-aktív vegán csemege, amely gazdag esszenciális zsírsavakban, nyomelemekben és antioxidáns E-vitaminban.

Az Unihemp csíráztatott kendermag, túl azon, hogy teljes értékű növényi fehérjeforrás, ősidők óta az egyik leggazdagabb nyomelem-csomag. Éltető ereje a magas E vitaminjainak, Foszfor, Réz, Cink, Mangán, Kálium, Vas és Kalcium tartalmának köszönhető.

A kendermag ideális arányban tartalmazza a szervezet számára fontos fehérjéket, rostokat, segíti az emésztőrendszer működését, segíti az ideális testsúly beállítását és egyúttal kiváló Omega-3, Omega-6 zsírsav forrás. Késlelteti szervezetünk öregedését, hatásos a savtúltengés ellen, erősíti az érfalakat, kedvezően hat a vércukorszintre, javítja látásunkat.

Alfa-linolén (ALA-) tartalma segíti a gyulladásos folyamatokat gyógyulását. Mivel az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, ezért a kendermag rendszeres fogyasztása hagyományos és vegán étrend esetén is mindenki számára ajánlott.

Étel, tele élettel

 

Magnézium

A magnézium segít a fáradság, a kimerültség leküzdésében. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.


Cink

A cink hozzájárul a nemiszervek megfelelő működéséhez. Segít megőrizni a bőr, a csontok, a haj, a bőr, a körmök egészségét.


Kálium

Hozzájárul az idegrendszer és az izomzat normál működéséhez, továbbá segíti a normál koleszterinszint kialakulását.


Vas

A vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.


Foszfor

A foszfor nélkülözhetetlen a csontok és a fogak egészségének megőrzésében, továbbá hozzájárul a belső anyagcsere-folyamatokhoz.


300% E-vitamin

A kender magja alapból gazdag E-vitamin forrás, viszont a csíráztatásnak köszönhetően ez az érték több mint háromszorosága növekszik. Az E-vitamin az egyik legerősebb természetes antioxidáns, ezért használata belsőleg és külsőleg is ajánlott.


Esszenciális zsírsavak

Az esszenciális Omega-3 zsírsavak közé tartozó többszörösen telítetlen alfa-linolénsav (ALA) és az Omega-6 csoportba tartozó linolsav (LA) a kendermagban különösen nagy mennyiségben vannak jelen. Ami ennél is fontosabb, hogy az Omega zsírsavak aránya a kannabisz magjában nagyjából 3:1 (háromszor több Omega-6, mint Omega-3).

Az Omega zsírsavak külső bevitelének legjobb módja a kendermag.


Étel, tele élettel

 

Átlagos tápanyag

43% növényi rost
25% zsír-tartalom
19% proteintartalom
4,8 % szénhidrát
0,007% só
Átlagos tápérték Mennyiség 100 g termékben 1 adag (30g termékben) RBÉ [%]*
Energia 1417 kJ / 340 kcal 425 kJ / 102 kcal 5,1 %
Zsír 7,7 g 2,3 g 3,3 %
>> telített zsírok 1,1 g 0,3 g 1,7 %
Szénhidrát 23,0 g 6,9 g 2,6 %
>> cukrok 1,1 g 0,3 g 1,7 %
Élelmi rost 1,1 g 0,3 g 1,7 %
Fehérje 1,1 g 0,3 g 1,7 %
1,1 g 0,3 g 1,7 %

* RBÉ = Referencia Beviteli érték [%] egy átlagos felnőtt részére (8400kJ/2000kcal)

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 07. 29.
Nagyon finom, kicsit a napraforgóra emlékeztet. Magában eszem legtöbbször, vagy müzlibe szórva

Keresés